keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Camouflage


Camo-kuosia ei pääse karkuun kaupungillakaan! Se on vain niin in, ja suuri printti imartelee kurvejakin! Se on yllättävän helppo yhdistää niin rajuun kuin tyttömäiseenkin tyyliin. Jos arastelet kaikenlaisia kuoseja, yhdistä se neutraaleihin väreihin, kuten esim. beigeen, ruskeaan ja harmaaseen, tai ole supertrendikäs ja valitse camo-kuosin pariksi neonkorallia tai limeä! Keväällä kaupoissa näkyy paljon vaaleaa denimiä ja se on myös oiva pari camo-kuosille, sekä ylä- että alaosana. Yhdistä esimerkiksi camo-leggarit vaaleaan farkkupaitaan (niin hot!) tai camo-toppi vaaleisiin lököfarkkuihin!






 Jos et innostu camo-kuosista, on tarjolla myös paljon erilaisia armeijatyylistä vaikutteita ottavia paitoja ja jakkuja! Väljä pusero on mukava päällä ja toimii kesähelteelläkin!




Pusero, toppi ja farkut: Zizzi
Kaulakoru, kengät ja laukku: Bianco
Rannekorut: Glitter





Yhdistele rohkeasti eri värejä ja tekstuureja! Siten saat asusta persoonallisen.
  



Korkokengissä vaaleat puiset tolppakorot ovat nyt erityisen in! Tukevampi korko on myös todella mukava käytössä, joten jokaisen jalkaan löytyy varmasti sopivia vaihtoehtoja!





Isot asusteet tuovat perusvaatteisiinkin sitä jotain!


Camo-kuosista saa naisellisemman yhdistelemällä sitä esimerkiksi ilmaviin neulesiin. Kirkkaat värit puolestaan piristävät kokonaisuutta. Älä unohda myöskään näyttäviä asusteita!




Neule: Gina Tricot
Pusero: Zizzi
Leggingsit: Gina Tricot
Rannekoru: H&M
Laukku: H&M
Kengät: Bianco




Kulta käy camon pariksi paremmin kuin hyvin ja tuo asuun naisellisuutta!





Rennompaa ja äijämäisempää tyyliä raikastat kirkkailla väreillä, ja erityisesti koralli ja lime toimivat camo-kuosin kanssa loistavasti. Kokonaisuudesta ei tule liian räikeä, kun pidät muut värit hillityn tummasävyisinä.





Pusero: Lindex
Neule ja farkut: Zizzi
Maiharit: Dr. Martens
Laukku kuvausrekvisiittaa




Kuviollinen leggings toimii hyvin yksiväristen yläosien kanssa. Neutraali beige ja nude-sävyt pehmentävät camo-kuosin särmää. Poncho on oiva korvike kevättakille. Pienet väripilkut alustopissa ja kenkien koroissa tuovat asuun leikkisyyttä!





Poncho: H&M
Toppi: Zizzi
Laukku ja kengät: Bianco





Iso hennon vaaleanpunainen käsilaukku toimii todella hyvin monen asukokonaisuuden kanssa. Neutraali väri on kaunis myös muissa asusteissa.





Kaulakoru rannekoruna: Bianco



Lyhyet kaulakorut toimivat hyvin myös rannekoruina, kun ne kietaisee ranteen ympäri useamman kerran.

Tässä oli siis vain pari variaatiota niin camo-leggareista, kuin paidastakin. Saat muutettua tyyliä radikaalisti vain paria juttua vaihtamalla. Mikä tyyli sinuun iskee? Vai iskeekö camo-kuosi ollenkaan?




Näissä asukokonaisuuksissa oli mukana pari juttua Zizzin tulevasta kesämallistosta. Seuraavassa postauksessa esittelemme sitten niitä vaatteita enemmänkin! 

To be continued...




Army style and camouflage print are HUGE right now! Here are a few ideas on how to wear them.

1 kommentti: