perjantai 28. kesäkuuta 2013

Heinäkuun Zizzi-mallistoa

Kaupoissa näkyykin jo syksyn värejä kirkkaiden kesän värien rinnalla. Zizziinkin tiensä ovat jo löytäneet tumma luumu, petroli, poltettu oranssi, tummanvihreä, sekä tietysti musta ja harmaa. Vielä kesällä harmaa on kuitenkin aika vaalea, ja se onkin helppo yhdistää räiskyvään neonkoralliin, -pinkkiin ja -limeen, joita aiemmin teille olemme esitelleet!

Heinäkuussa Zizzeihin tulee enemmänkin syksyistä (apua, kesä on kohta ohi!) vaatetta, ja Zizzin syksyyn metallinhohto kuuluu vahvasti. 







Vasemmanpuolimmaisessa paidassa kaulus on kullankimalteinen ja keskimmäisessä tunikassa hohtaa hopeaglitteri.


Kaikki kuvan vaatteet ovat kevyistä materiaaleista valmistettuja. Vielä kun ollaan kesässä. Keskimmäistä tunikaa ei voi hehkuttaa tarpeeksi! Se on malliltaan siis tyköistuva alhaalta lantion kohdalta ja pussittaa siitä päältä. Se kuuluu siis "nostaa" oikealle kohdalleen lantiolle, siksi sivurypytykset. Se on IHANA!






Erilaiset tekstuurit tekevät mustasta mielenkiintoisen. Vasemmalla kellohelmainen mekko, joka kietaistaan vyötäröltä tiukemmalle ohuella vyöllä. Oikealla taas tyköistuva hame.






Musta lyhyt tikkitakki lämmittää tulevina syksyisempinä iltoina.






Peruspaitakin saa aivan uuden ilmeen hopeaprintillä.






Koko syksy ja talvi eivät tule olemaan täysin harmaita ja tässä vain hieman esimakua. Zizzin AW13-mallistoa esittelemme enemmän sitten syksymmällä... :)



We're taking a little look at Zizzi's collection for July. The autumn is getting closer (thankfully, only in fashion ;) ), and we wanted to see what Zizzi has in store for the cooling nights :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti